Μουσικές, παιχνίδια, fish and chips και μπόλικη βρετανική μπύρα!
Πριν δυο χρόνια, μια σειρά ευτυχών συμπτώσεων και η γνωριμία μας με τον Paddy Tyson, τον άνθρωπο πίσω απ' το Overland Magazine και το Overland Event, μας οδήγησαν στην Αγγλία. Εκεί, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το ταξίδι μας και να γνωρίσουμε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το Overland Event μας έδωσε την έμπνευση και την αισιοδοξία που χρειαζόμασταν κι από τότε ξεκίνησε ένα τελείως διαφορετικό αλλά εξ' ίσου όμορφο ταξίδι, που με τη σειρά του οδήγησε στην έκδοση του πρώτου μας βιβλίου, με τίτλο “Ρύζι και Χώμα” και στην ετοιμασία της ταινίας μας (που θα ακολουθήσει σύντομα...).
Με μεγάλη χαρά, πριν λίγο καιρό μαζέψαμε τις βαλίτσες μας και πεταχτήκαμε ως την Αγγλία για να παρευρεθούμε στο φετινό Overland Event. Όλα ήταν τόσο όμορφα, όπως τα θυμόμασταν απ' το 2016 (αν όχι ακόμα καλύτερα!). Ξανασυναντήσαμε παλιούς φίλους, γνωρίσαμε καινούριους και μας δόθηκε η ευκαιρία να περάσουμε λίγο χρόνο και να πούμε δυο κουβέντες με την αγαπημένη μας κοινότητα: τους ταξιδιώτες-μοτοσυκλετιστές!
Τα χαμόγελά μας έφτασαν ως τ' αυτιά όταν πρωτοαντικρίσαμε την αγγλική έκδοση του βιβλίου μας!
Όμως, τα χαμόγελά μας έφτασαν ως τ' αυτιά όταν πρωτοαντικρίσαμε την αγγλική έκδοση του βιβλίου μας! (“Rice and Dirt”) Επιτέλους, μετά απ' όλη τη δουλειά που ρίξαμε την προηγούμενη χρονιά για να το γράψουμε, τη δουλειά που έκανε η μοναδική μας μεταφράστρια, η Κατερίνα Σουμάνη, για να το αποδώσει στα αγγλικά και με την πολύτιμη στήριξη από την ομάδα του Shuvvy Press, τα είχαμε καταφέρει!
Πέντε μερούλες μόνο μείναμε στην Αγγλία, αλλά ήταν τόσο γεμάτες που χρειαζόμασταν κάποιο μεταφορικό μέσο για να τρέχουμε πέρα-δώθε. Κάπως έτσι ήρθε η Scomadi και η Modern Scooters και μας πρόσφεραν δύο TT125 σκούτερ για να ταξιδέψουμε απ' την Οξφόρδη και το Overland Event, στο Mersea Island, λίγο έξω απ' το Κόλτσεστερ.
Εκεί, βρεθήκαμε για λίγες ώρες στο διάσημο Mersea Island Scooter Rally, μια εκδήλωση που βαστάει 25 χρόνια τώρα και μαζεύει σκουτεράδες απ' όλη τη γύρω περιοχή και ακόμη μακρύτερα! Ο χρόνος δε μας έπαιρνε για περισσότερο, αλλά έστω και το λίγο που μείναμε μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη βρετανική σκουτερο-κουλτούρα στα καλύτερά της! Μουσικές, παιχνίδια, fish and chips και μπόλικη βρετανική μπύρα...
Και πάνω που είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πως χρειαζόμαστε καινούριο εξοπλισμό, μια εταιρεία, η Tri-Motive ήρθε κι έσωσε την κατάσταση. Για να μην πολυλογούμε άλλο, τελικά φύγαμε απ' την Αγγλία με πλήρη εξοπλισμό της ARMR, που μας έντυσε με μπουφάν, παντελόνια, γάντια και μπότες και δύο κράνη που μας φόρεσε η VEMAR!
Μ' αυτά και μ' εκείνα ίσως να υποψιαστήκατε κάτι...
Σε λίγο φεύγουμε για Βραζιλίαααααα!!!!!!








4 σχόλια στο “Το ταξίδι μας στην Αγγλία (βίντεο)”
ΣΤΕΡΓΙΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ …ΚΑΛΗΜΕΡΑ……ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ …ΚΑΙ ΟΤΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ…….ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ …ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΚΗΝΗ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΚΗΝΗΣ …ΤΗΝ ΘΕΛΩ 2-3 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ…….ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΑΣ…..ΣΩΤΗΡΗΣ
Γεια σου Σωτήρη! Ευχαριστούμε για το σχόλιο! Εμείς χρησιμοποιούμε τη Red Fox Comfort 3. Είναι πλήρως αδιάβροχη, με διπλό πανί, το εξωτερικό πανί βγαίνει για να παίρνεις αέρα αν έχει πολλή ζέστη, στήνεται πανεύκολα και πάρα πολύ γρήγορα ακόμα και χωρίς τη βοήθεια 2ου ατόμου, και είναι αρκετά ελαφριά, περίπου 3 κιλά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ: http://eu.redfoxoutdoor.com
Τέλεια νέα! Άντε, με το καλό στον δρόμο πάλι 😉
Άντε ρε Ηλία και σκουριάσαμε!!