Προσεχώς Q&A | Γράψτε μας τις ερωτήσεις σας

worldvespaΤαξίδιΣχολίασε

Στήριξε το ταξίδι μας

Έστω κι 1€ μπορεί να μας κρατήσει στο δρόμο για παραπάνω καιρό και να μας βοηθήσει να μοιραστούμε περισσότερες ιστορίες!

Κάνε μια μικρή συνεισφορά

Αν σου αρέσουν οι ιστορίες μας, οι φωτογραφίες και τα βίντεό μας, μπορείς να μας βοηθήσεις να συνεχίσουμε.

ΜΠΕΣ ΣΤΟ WORLDVESPA CREW!

Είχαμε την εξής καταπληκτική ιδέα τις προάλλες: τα τελευταία 5 Live που κάναμε με τα φιλαράκια μας στο YouTube ήταν πολύ πετυχημένα και το κυριότερο, περάσαμε πολύ ωραία εμείς οι ίδιοι. Αφού ακόμα έχουμε άπειρο ελεύθερο χρόνο (η καραντίνα συνεχίζεται εδώ), αφού ακόμα έχουμε απεριόριστη και καλή σύνδεση στο ίντερνετ κι αφού -κακά τα ψέματα- έχουμε ακόμα όρεξη για κουβεντούλα, γιατί να μην κάνουμε ένα καινούργιο βίντεο? Ένα βίντεο με την Αλεξάνδρα αυτή τη φορά, στο οποίο θα απαντάμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με το ταξίδι μας, τη ζωή μας στον δρόμο, σχετικά με τον Κίτσο, σχετικά με τον κόσμο που συναντάμε, τα παράξενα φαγητά, τα παράξενα ζώα, τα παράξενα γενικότερα ή οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να μας ρωτήσετε! Βασικά, απορούμε πως και δεν το 'χουμε κάνει εδώ και τόσο καιρό. Αν λοιπόν έχετε οποιαδήποτε απορία για μας και το ταξίδι μας, εάν θέλετε να είστε μέρος αυτού του βίντεο, αφήστε τις ερωτήσεις σας κάτω στα σχόλια και τα λέμε σε λίγες μέρες!


Σ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΟΛΤΑ;

Αγόρασε κάτι απ' τα ψιψιψόνια μας και δώσε μας μερικά παραπάνω χιλιόμετρα!

Next PostPrevious Post

Διάβασε το βιβλίο μας

About us

worldvespa

Facebook Twitter

Είμαστε ο Στέργιος και η Αλεξάνδρα και γυρίζουμε τον κόσμο με τη βέσπα μας. 6 χρόνια τώρα ταξιδεύουμε στην Αφρική & τη Νότια Αμερική και συνεχίζουμε. Διάβασε το βιβλίο μας: "Ρύζι και Χώμα: Ένα ταξίδι με βέσπα στην Αφρική"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *