Καλές γιορτές!

worldvespaΤαξίδιΣχολίασε

Φέτος, οι γιορτές μας βρίσκουν στην Παταγονία της Χιλής, απ’ όπου σας στέλνουμε τις ευχές μας. Το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους περισσότερους από μας. Επηρεασμένοι απ’ όλα τ’ άσχημα που συμβαίνουν στη γειτονιά μας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, που – πώς να το κάνουμε – γειτονιά μας είναι κι αυτός, ευχόμαστε το 2016 να καταφέρουμε όλοι μας να κάνουμε λίγο καλύτερες τις ζωές μας κι αυτές των ανθρώπων γύρω μας. Να ταξιδεύουμε με τα μάτια και το μυαλό ανοιχτά και να βλέπουμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι όσα προσπαθούν να μας χωρίσουν. Υγεία και πραγματική ελευθερία σε όλους!

Πού σκοπεύετε να ταξιδέψετε το 2016; Ποια πόλη είναι ο επόμενος προορισμός σας; Έχουμε ένα μικρό δώρο για τους φίλους μας που ταξιδεύουν και που χρησιμοποιούν συσκευές iOS (Ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να κάνουμε το ίδιο και για όσους χρησιμοποιούν Android – συγχωρέστε μας!). Η εταιρία GPSmyCity έχει φτιάξει μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή: ταξιδιωτικούς οδηγούς πόλεων που μπορεί κανείς να εγκαταστήσει στο κινητό του και να περιηγηθεί στην πόλη που βρίσκεται. Θα θέλαμε λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σας 20 πλήρεις εφαρμογές για τις πόλεις που επιθυμείτε! Αυτό που έχετε να κάνετε: Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο (http://www.gpsmycity.com/user/static_sfg.html) κι αν ο επόμενος προορισμός σας είναι μια από τις πόλεις που αναγράφονται εδώ, αφήστε ένα σχόλιο στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης, γράφοντάς μας ποια είναι η επιλογή σας. Οι 20 που θα κερδίσουν την πλήρη έκδοση της εφαρμογής της προτίμησής τους, θα επιλεγούν με κλήρωση.

Οι κανόνες του διαγωνισμού:

  1. Η προσφορά ισχύει για όλους.
  2. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 25 Δεκεμβρίου 2015 και θα τελειώσει στις 31 Δεκεμβρίου 2015 (24:00 – UTC/GMT+2).
  3. Οι νικητές θα επιλεγούν τυχαία, με ηλεκτρονική κλήρωση και τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Worldvespa, καθώς επίσης και στο worldvespa.wordpress.com, τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου 2016.
  4. Ημιτελείς ή λανθασμένες καταχωρήσεις δεν θεωρούνται έγκυρες.
  5. Ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία του Worldvespa και του GPSmyCity.

Αλεξάνδρα Φεφοπούλου, Στέργιος Γκόγκος – 25/12/2015

Next PostPrevious Post

Διάβασε το βιβλίο μας

About us

worldvespa

Facebook Twitter

Είμαστε ο Στέργιος και η Αλεξάνδρα και γυρίζουμε τον κόσμο με τη βέσπα μας. 6 χρόνια τώρα ταξιδεύουμε στην Αφρική & τη Νότια Αμερική και συνεχίζουμε. Διάβασε το βιβλίο μας: "Ρύζι και Χώμα: Ένα ταξίδι με βέσπα στην Αφρική"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *